QUÈ ÉS PER A NOSALTRES L’ARQUITECTURA?

L'arquitectura és somni, poesia, art i creativitat. Per a Blanc Arquitectura, representa un sistema que ens impulsa a replantejar-nos allò preestablert, cercant solucions no només més innovadores a nivell tecnològic, sinó també a nivell espiritual, ja que busquem generar espais que emocionin.

Per a nosaltres, l'arquitectura també és història i cultura. És per aquest motiu que ens fascina la pedra seca com a sistema constructiu tradicional, evocador de la vida de poble i del camp, i sobretot de l'herència dels nostres avis.

L’arquitectura de qualitat va de la mà de la nostra essència, la nostra casa original: la natura. Per això, en tots els nostres projectes, ens agrada introduir elements naturals i orgànics que es relacionen en simbiosi amb els elements més abstractes de l'arquitectura. La integració d'aquests elements crea un equilibri que enriqueix cada una de les nostres obres.

A Blanc, ens agrada treballar els materials des de la seva naturalesa. Percebre el pes de la pedra i com es contraposa amb la lleugeresa i transparència del vidre. Experimentar la calidesa de la fusta i viure les nostres cases com un petit refugi, com una abraçada.

Ens agrada una arquitectura on predominen la puresa i senzillesa de les formes, i on la cura del detall convida l’usuari a apropar-se i apropiar-se l’espai com si fos propi. Creiem que aquesta atenció al detall i a la simplicitat permet una connexió més profunda entre l'usuari i l'espai, fent que cada projecte sigui únic i significatiu.

Fotografia: Marc Vivancos Solana

Anterior
Anterior

UNA CASA EN CONTACTE AMB LA NATURA